vineri, 28 august 2009

Miting Aviatic - Buzau
Mitingul aviatic "Învingătorii Aerului" se află la cea de-a treia ediţie, intrând deja în tradiţia locală

La sfârşitul acestei săptămâni, municipalitatea buzoiană invită, pentru al treilea an consecutiv, pe toţi cetăţenii la un nou spectacol pe cer.

Mitingul aviatic va avea loc sâmbătă, 29 august, pe Aerodromul Buzău şi promite câteva ore de relaxare şi voie bună alături de piloţi experimentaţi.

Pentru show-ul aerian din acest week-end, au fost "convocaţi" Aeroclubul României, Statul Major al Forţelor Aeriene Române, Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Aeriene Boboc, Şcoala de Aplicaţie pentru Paraşutişti Buzău, Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă. Alături de aparatele de zbor oficiale vor sta avioane şi elicoptere private. În premieră pentru Buzău, Mitingul aviatic va beneficia de participarea extraordinră a campionului mondial la acrobaţie de joasă înălţime, Zoltan Veres. Programul oficial debutează la ora 11.00, cu o lansare de paraşutişti civili şi militari şi cu un salt cu paraşuta în tandem. Urmează o evoluţie de aviaţie sportivă, condimentată din plin cu programul campionului Veres. Spectacolul de pe cer va continua cu evoluţii ale mai multor aeronave şi elicoptere, salturi cu paraşuta şi zboruri de agrement. De altfel, în ultima parte a mitingului, câţiva dintre buzoienii aflaţi în public ar putea avea şansa de a fi selectaţi în vederea unui zbor cu elicopterul sau a unui salt cu paraşuta în tandem. Potrivit Primăriei Buzău, dacă vremea nu va fi favorabilă desfăşurării spectacolului sâmbătă, mitingul va fi amânat pentru duminică, 30 august, la aceeaşi oră.


Sursa


P.S: Acum aud cum exerseaza :))


P.S.2: Felicitari Dinamo pentru calificare :X 

7 comentarii:

SkyBlogg spunea...

hihi:D, mitic aviatic, chiar as vrea sa trec si eu prin Buzau :D

SkyBlogg spunea...

apropo incearca http://skykery.info/batman-mobile-dualsim

SkyBlogg spunea...

fuck scz de link ul ala :-w
http://findhow.blogspot.com/2007/10/tutorial-how-to-change-your-blogger.html

CarmenPunkGirl spunea...

de unde esti?

mersi de link ;)

Anonim spunea...

din bucuresti :P...

Excepţiul spunea...

daca vedeam postul mai repede, poate ajungeam si eu :(

CarmenPunkGirl spunea...

pana acuma am facut cu apa si vodka