sâmbătă, 22 august 2009

Confuzie

Simt o caldura care ma apasa. Respir greu. Ma simt obosita, desi n-am facut niciun efort fizic. Poate ca gandurile din ultimul timp m-au extenuat. Poate ca si berea de acum cateva minute ajuta la inalzirea mea. Parca sunt intr-un furnal. Sau in mijlocul veri, ziua in amiaza mare, cand soare straluceste cu toata puterea lui. Un amalgam de sentimente ma cuprinde. Gandurile se invart in jurul meu ca o tornada. Ce se intampla?
Pai ce sa se intample.... Am trecut prin multe in ultimul timp, mai multe decat sunt obisnuita si acum sunt confuza. Imi pun diferite intrebari. Oare cati prieteni adevarati mai am? De ce sunt asa putini? Ce ar trebui sa fac? Deciziile pe care le iau sunt cele corecte? Ce sentimente am fata de anumite persoane? Ma mai gandesc la el? Merita oare?
Mi s-a spus de curand ca sunt diferita. Normal! Nu fac parte din majoritate. La mine normalitatea e alta. Normalitatea e relativa. Nu vedem lumea la fel. Nu am trecut prin aceleasi lucruri. Ascultam genuri de muzica diferite. Ne imbracam diferit. Nu vreau sa fac parte din lumea ta comuna, in care toti sunteti la fel, in care nu iesiti din tipar, lume in care nimeni nu are curajul sa gandeasca pentru el insusi, ci lasa turma sa decida. 
Spuneam mai sus ceva de prieteni. Sunt complicata, stiu. Poate ca de aceea nu am prea multi prieteni buni. De cunostinte nu duc lipsa. Am desule. Prietenii adevarati sunt cei pe care ii ai la suflet.
Stiu..trec prin inca o stare de confuzie. O sa imi treaca. Imi trebuie doar timp.


Later edit: Particip la Concursul LG, organizat pe blogul lui Bobby Voicu, concurs in urma caruia pot castiga un monitor LG M2294 cu tunner TV incorporat si diagonala de 22 inch

9 comentarii:

ACTZ spunea...

gandim la fel :)

CarmenPunkGirl spunea...

>:D< ma bucur

ACTZ spunea...

>:D<

Ex spunea...

starile de genul sunt caracteristice oamnilor complecsi ce nu se multumesc cu putin.
Stim amandoi ca o sa-ti treaca.

CarmenPunkGirl spunea...

asa e:)

Cassy's Blog spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

schimb de link?:)

Anonim spunea...

si eu te-am pus:D

daphne spunea...

nu e nimic ciudat cu tine, ma regasesc de multe ori in ceea ce ai scris tu mai sus si abia dupa imi dau seama ca asta face parte dintr-o etapa de maturizare si constientizare a ''adevarurilor generale''.

putini sunt prietenii adevarati,putini sunt cei care stiu sa spuna cu fermitate NU, putini sunt cei care nu se lasa dusi de val si se ghideaza dupa propriile valori si principii.

ai grija ce faci!

cu prietenie,
daphne